Sveiki atvykę į mano dienoraštį

Sveiki atvykę į mano dienoraštį
Rašliavos apie verslą, IT, pramogas, naujoves, gyvenimo kelius ir klystkelius ir kitą idomią, bei naudingą informaciją.

2008-01-15

Hostingas Interneto vizijoje

Nenoriu ir nemėgstu nieko peikti... bet Interneto vizijos hostingo paslaugomis besinaudojantys (bent šiek tiek daugiau nusimanantys) žmonės, turėtų būti nusivylę jų paslaugomis, bei aptarnavimu.

Suprantu, supirkti visas smulkias hostingo kompanijas galima greitai, užtenka tik pinigų... bet matyt kažkas pagailėjo, to pačio ant pačios sistemos logikos, o gal visai nesuprato, kam sukti smegenis, kad viskas veiktu automatu. Juk tam galima pasodinti, madagias mergaites, kurios manys, kad atlieka šventą misiją kalbėdamos apie orą su daugeliu nepatenkintų klientų ir atsakydamos laiškus, neįsigilinus į jų turinį, klientą ir istorija su klientu (parastas CRM`as tai padėtų išspręsti). Aišku, taip paprasčiau, bet berods jie nori būti pirmaujantys... idomi strategija, pirmauti rinkoje.

Jeigu Jums nutiks, bėda su Jūsų paslaugomis už kurias mokate - yra krūva automatinių problemų sprendimo būdų... kurie aišku neveikia, bet ne dėl technologinių spragų, o dėl personalo išmanymo, kaip kabinti makaronus ir nespręsti problemos.

Pabandai "greitai ir patogiai" gauti rezultatą... ir tenka skambinti į Interneto vizija, nes rezultato gauti pasirodo neįmanoma, nes reikia pasirašyti popieriuką ir jį atvežti į ofisą, o kur tas patogumas, neišėjus iš namų sutvarkyti reikalus? O dar tris dienas teko įrodynėti, kad domenai, kurie n metų priklauso man iš tikrųjų priklauso man. Mat sistemoje kažkas pasimetė. Aš tolerantiškas, visiems būna... bet tai viskas išsprendžiama blogiausiu atveju per valandą, o ne sakoma, mes negalime Jums niekuo padėti..

Galų gale, kai bendrauji, jau kokį N-ajį kartą, pradeda daryti bloga, nes problemos sprendimas (jei būsi pasikaustęs kantrybe) bus įvykdytas per 48 valandas, bet čia tik jei būsi tiek įžūlus, kad tavimi norėdami atsikratyti, jie pagaliau atliks savo darbą.

Vienintelis pagyrimas IV - labai gerai ir greitai rašo sąskaitas ir labai paprasta apsimokėti už paslaugas, dėl kurių vėliau reikia pakovoti, kad jas Jums suteiktų. Tiesa, domenų registravimas irgi puikiai veikia.... o toliau... sunkus atvejis.

Pagaliau žingsnis po žingsio judame nuo IV - į savo dedikuotą serverį. Tikiuosi tą dieną, kai tik perkelsime visus domenus ir duomenis, problemos bus išspręstos.

Pasiliksime, tik prie domeno registravimo ir sąskaitų apmokėjimo sistemos, nes iš tikrųjų gerai ji padaryta.

O šiaip, kokį savaitgalį pasėdėjus reikės patiems susiprogramuoti normalų hostingo paslaugų užsakymo valdymo pultą, automatinius apmokėjimus, sąskaitų išrašymo automatus. Plius paslauga bus be apribojimų t.y. vartotojai gaus pilną servisą, kurį gali suteikti domenų valdymo pultas direct admin.

Kolkas galite kreiptis paštu, jei pabodo IV nesąmonės, suteiksime vietos. hostingas@jokubauskas.com

Komentarų nėra: